Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Frans fick riktig hälsning från Zlatan

Frans Jeppsson Wall
Frans Jeppsson Wall Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Frans Jeppsson Wall gjorde succé i helgens deltävling av Melodifestivalen med låten ”If I were sorry” men blev snuvad på sin Zlatan-hälsning. Nu får han plåster på såren från fotbollsstjärnan själv.

Mest känd är dock Frans för superhitten ”Who's da man” från 2006. Låten som hyllar Zlatan Ibrahimovic spelade Frans in när han var sex år gammal tillsammans med bandet Elias.

Under lördagens deltävling i Melodifestivalen drev programledaren Gina Dirawi med Frans Jeppsson Wall om att de hade lyckats få fram en hälsning till honom från Zlatan Ibrahimovic. Det visade sig vara ett skämt och Frans blev uppenbart besviken.

Men nu har han äntligen fått en riktig hälsning från fotbollsidolen. I en intervju med Aftonbladet säger Zlatan att han minns Frans hyllning för tio år sedan. När reportern frågar om han vill framföra en hälsning svarar Zlatan leende:

– Lycka till!

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.