Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-29 10:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/hjaltar-spelar-sig-sjalva-i-film-om-tagattack/

Kultur

Hjältar spelar sig själva i film om tågattack

Anthony Sadler, Spencer Stone och Alek Skarlatos (nummer två, fyra respektive fem på bilden) stoppade en skottlossning på ett tåg till Paris 2015. Nu spelar de rollerna som sig själva i Clint Eastwoods film ”The 15:17 to Paris”. På bilden syns även britten Chris Norman (längst till vänster), som också ingrep vid händelsen på tåget, samt Frankrikes tidigare president François Hollande (i mitten). Arkivbild.
Anthony Sadler, Spencer Stone och Alek Skarlatos (nummer två, fyra respektive fem på bilden) stoppade en skottlossning på ett tåg till Paris 2015. Nu spelar de rollerna som sig själva i Clint Eastwoods film ”The 15:17 to Paris”. På bilden syns även britten Chris Norman (längst till vänster), som också ingrep vid händelsen på tåget, samt Frankrikes tidigare president François Hollande (i mitten). Arkivbild. Foto: Michel Eule/AP

Sommaren 2015 stoppade tre amerikaner en man som öppnade eld på ett tåg på väg mot Paris. När Clint Eastwood nu regisserar en film om händelsen väljer han att låta männen spela rollerna som sig själva, rapporterar Variety.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in