Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 14:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/jag-ar-overtygad-om-att-mordare-bara-vantar-pa-att-aka-fast-genom-den-nya-dna-tekniken/

Årets sommarföljetong i DN Kultur – ”Dockorna” av Katarina Wennstam – inleds med att en man i kulturbranschen ramlar ner för Mariaberget i Stockholm.
Årets sommarföljetong i DN Kultur – ”Dockorna” av Katarina Wennstam – inleds med att en man i kulturbranschen ramlar ner för Mariaberget i Stockholm. Foto: Thomas Karlsson
KULTUR

”Jag är övertygad om att mördare bara väntar på att åka fast genom den nya dna-tekniken”

Katarina Wennstams nya deckare, ”Dockorna”, är brännande aktuell. I jakten på förövaren används dna och släktforskning. Boken är årets sommarföljetong i DN Kultur och inleds med att en man i kultur­branschen ramlar nedför Mariaberget i Stockholm.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.