Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 05:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/konsertrecensioner/varierat-och-lyckat-nar-nystartad-kammarmusikfestival-i-goteborg-blickar-vasterut/

Konsertrecensioner

Varierat och lyckat när nystartad kammarmusikfestival i Göteborg blickar västerut

Familjekonsert ingick i den fyra dagar långa festivalen på Röda Sten. Här förstärker Dream Orchestra, en göteborgsbaserad orkester för ensamkommande flyktingbarn.
Familjekonsert ingick i den fyra dagar långa festivalen på Röda Sten. Här förstärker Dream Orchestra, en göteborgsbaserad orkester för ensamkommande flyktingbarn. Foto: Fredrik Nystedt/Rockfoto.nu

Karin Dornbusch har efter Båstad kammarmusikfestival startat den internationella kammarmusikfestivalen "Frontside" i Göteborg. DN:s recensent Martin Nyström har tillbringat fyra musikaliskt lyckade dagar i klanger av mer eller mindre känd amerikansk kammarmusik framförd av strålande musiker.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in