Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-03-27 04:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/goteborgsbiennalen-visas-pa-flera-platser-i-staden/

Konst

Göteborgsbiennalen visas på flera platser i staden

Bild 1 av 5 I filmen ”Diamond people” på Göteborgsbiennalen återvänder Sara Jordenö till fabriken där hon själv hade sitt första jobb, klär sig i sina gamla arbetskläder och borrar tålmodigt och precist i komplexa frågor om klass och identitet, civilkurage och solidaritet.
Foto: Alison Kelly
Bild 2 av 5 I filmen ”Diamond people” på Göteborgsbiennalen återvänder Sara Jordenö till fabriken där hon själv hade sitt första jobb, klär sig i sina gamla arbetskläder och borrar tålmodigt och precist i komplexa frågor om klass och identitet, civilkurage och solidaritet.
Foto: Sara Jordenö
Bild 3 av 5 I filmen ”Diamond people” på Göteborgsbiennalen återvänder Sara Jordenö till fabriken där hon själv hade sitt första jobb, klär sig i sina gamla arbetskläder och borrar tålmodigt och precist i komplexa frågor om klass och identitet, civilkurage och solidaritet.
Foto: Sara Jordenö
Bild 4 av 5 I filmen ”Diamond people” på Göteborgsbiennalen återvänder Sara Jordenö till fabriken där hon själv hade sitt första jobb, klär sig i sina gamla arbetskläder och borrar tålmodigt och precist i komplexa frågor om klass och identitet, civilkurage och solidaritet.
Foto: Alison Kelly
Bild 5 av 5 ”House of words”, ett utskott på konsthallen Röda Sten byggt av Santiago Cirugeda tillsammans med frivilliga.
Foto: Michelle Boynton

Göteborgs internationella konstbiennal kretsar i år kring historieskrivning. Dan Jönsson ser fina och intressanta grävjobb men saknar syre i den höga intellektuella luften.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in