Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 01:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kristina-lindquist-forslaget-som-berovar-migranter-ratten-att-dromma/

KULTUR

Kristina Lindquist: Förslaget som berövar migranter rätten att drömma

Under ett tal på Medborgarplatsen till stöd för Refugees welcome i september 2015 försäkrar statsminister Stefan Löfven att hans Europa inte bygger några murar.
Under ett tal på Medborgarplatsen till stöd för Refugees welcome i september 2015 försäkrar statsminister Stefan Löfven att hans Europa inte bygger några murar. Foto: Maja Suslin/TT

I mitten av augusti ska överenskommelsen om den nya migrationspolitiken vara klar. Kristina Lindquist ser en framtid där arbetskraften alltid är välkommen, men inte individen som tillhandahåller den.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.