Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 01:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/hanna-fahl-det-ar-dags-att-lyssna-pa-oss-som-har-trottnat-pa-den-har-skiten/

KULTUR

Hanna Fahl: Det är dags att lyssna på oss som har tröttnat på den här skiten

Utanför centralstationen i Budapest försöker flera tusen flyktingar desperat komma med något av tågen till Tyskland. Men polis spärrar entrén.
Utanför centralstationen i Budapest försöker flera tusen flyktingar desperat komma med något av tågen till Tyskland. Men polis spärrar entrén. Foto: Roger Turesson

Krönika. Att ställa upp för flyktingar och hjälpa asylsökande har blivit en folkrörelse. Men välgörenhet kan inte vara hela svaret. Nu måste politikerna göra sitt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.