Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-28 12:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/johan-croneman-lagg-hellre-tiden-pa-skarsgard-an-rojalistiska-fjask/

Kultur

Johan Croneman: Lägg hellre tiden på Skarsgård än rojalistiska fjäsk

Vi fick veta att prinsessan Madeleine och maken fann humorn viktig i en relation, att Chris var generös, att barnen lekte och stojade där hemma och att prinsessan var en ”usel hemmafru”, skriver Johan Croneman om parets framträdande i Skavlan.
Vi fick veta att prinsessan Madeleine och maken fann humorn viktig i en relation, att Chris var generös, att barnen lekte och stojade där hemma och att prinsessan var en ”usel hemmafru”, skriver Johan Croneman om parets framträdande i Skavlan. Foto: REX Shutterstock

Varför medierna tagit på sig uppgiften att förklara och försvara monarkin ur alla aspekter, och gör jobbet som flaggviftande rojalister, överstiger helt min fattningsförmåga.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in