Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 13:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/ann-heberlein-om-antologin-ingens-mamma/

KULTURDEBATT

Kulturdebatt. Ann Heberlein om antologin "Ingens mamma"

Föräldraskap handlar inte särskilt mycket om rationalitet, skriver Ann Heberlein med anledning av anotologin "Ingens mamma. Tolv kvinnor om barnfrihet".
Föräldraskap handlar inte särskilt mycket om rationalitet, skriver Ann Heberlein med anledning av anotologin "Ingens mamma. Tolv kvinnor om barnfrihet". Foto: Alamy

"Jag är stolt över att vara någons mamma".Antologin "Ingens mamma" om kvinnor som väljer bort barn har hyllats för sitt "mod". Men det är snarare modigt att både vara mamma och tänkande människa, skriver Ann Heberlein.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.