Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-25 00:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/johan-croneman-fraga-lund-kan-fa-reda-ut-de-intellektuellas-daliga-minne/

KULTURDEBATT

Johan Croneman: ”Fråga Lund” kan få reda ut de intellektuellas dåliga minne

Arkivbild från 1973. De sex lärde i TV-programmet ”Fråga Lund”, stående från vänster Carl H. Lindroth, David Ingvar och Jörgen Weibull, sittande från vänster: Sten von Friesen, programledaren Jan-Öjvind Swahn samt Gerhard Bens.
Foto: TT

Man skall ju inte göra alltför mycket research i den här typen av diskussioner, men vid en jämförelse var den akademiska nivån för nya ”Fråga Lund” kanske till och med något högre än för gamla.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.