Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-06 12:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/psykolog-sa-omvandlar-du-din-klimatangest-till-handlingskraft/

KULTURDEBATT

Kulturdebatt. Psykolog: Så omvandlar du din klimatångest till handlingskraft

Psykologen Frida Hylander ger sex tips för att omvandla klimatångest till handlingskraft. Bilden till höger är från branden som härjar i Kalifornien.
Psykologen Frida Hylander ger sex tips för att omvandla klimatångest till handlingskraft. Bilden till höger är från branden som härjar i Kalifornien. Foto: Privat, Jae C. Hong/AP

Det går inte att fly faran. Klimatförändringarna är ett hot som påverkar oss alla. Men hur omvandlar man sin klimatångest till handlingskraft? Psykologen Frida Hylander ger sex konkreta råd för att bryta passiviteten.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.