Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-30 12:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/leif-zern-med-tanke-pa-hur-manga-ganger-teatern-har-dodforklarats-ar-coronaviruset-ett-blygsamt-hot/

SCEN

Leif Zern: Med tanke på hur många gånger teatern har dödförklarats är coronaviruset ett blygsamt hot

Alla som lämnat en teaterföreställning som når in till kärnan i Becketts ”I väntan på Godot” vet hur sann teaterns filosofi är. Johan Ulveson och Jonas Karlsson i Karl Dunérs Dramatenuppsättning från 2019.
Foto: Sören Vilks

Teatern lär oss att livet inte går att planera, att allt kan vändas till sin motsats, att det är misstagen och konflikterna som gör oss levande, skriver Leif Zern.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.