Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Lionel Messi får huvudroll i nycirkusföreställning

Foto: Matthew Impey/REX/Shutterstock

Fotbollsstjärnan Lionel Messi och Cirque du Soleil. Det låter kanske som en osannolik kombination, men 2019 gör det kanadensiska nycirkusgruppen en föreställning som fokuserar på den argentinske fotbollsstjärnan.

Redan på måndagen lade Lionel Messi ut en video av sig själv på Instagram jonglerande med en röd lösnäsa, iklädd en t-shirt med Cirque du Soleil-tryck. Nu har Barcelonastjärnan avslöjat vad videon indikerade.

”Jag är stolt över att kunna offentliggöra skapandet av en ny Cirque du Soleil-show 2019 som baseras på mitt livs historia och min passion för fotboll”, säger han i ett uttalande.

På nycirkusgruppens hemsida uttrycker Cirque du Soleil stor förtjusning över samarbetet och kallar Messi för en ”fotbollslegendar”.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.