Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-12 10:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/lukas-graham-spelar-pa-toppen-av-oresundsbron/

Musik

Lukas Graham spelar på toppen av Öresundsbron

Foto: Peter Dejong

Öresundsbrons 20-årsjubileum firas den 1 juli med en konsert signerad den danska gruppen Lukas Graham – från toppen av en av brons fyra pyloner på 203,5 meters höjd.

TT Text

Öresundsbrokonsortiet, som ansvarar för driften av bron, skriver i ett pressmeddelande att det blir en utmaning att arrangera konserten. Samtidigt menar man att det är en perfekt plats att fira bron på i tider då människor ska hålla avstånd till varandra.

Lukas Graham, med sångaren och låtskrivaren Lukas Forchhammer i spetsen, är kända för låtar som ”Love someone”, ”7 years” och ”Mama said”.

Konserten sänds på Öresundsbrons hemsida den 1 juli klockan 20.00.

Ämnen i artikeln

Musik

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt