Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Man gripen för attentatplaner mot Ariana Grande-konsert

Ariana Grande.
Ariana Grande. Other: Scott Roth/AP

Polisen i Costa Rica har gripit en person som misstänks för att ha planerat ett attentat mot en Ariana Grande-konsert i landet, skriver Daily Mail.

Den misstänkte uppges vara en 22-årig man från Colombia. Polisen började sina spaningar efter att hotfulla meddelanden postats på konsertarrangörens hemsida. Mannen greps i helgen och polisen beslagtog också två mobiltelefoner som misstänks ha använts vid hoten.

– Meddelandet var på arabiska och antydde att det skulle kunna inträffa en farlig situation eller en attack vid konserten. Det var en väldigt känslig situation, sade Walter Espinoza, chef för polisinsatsen, i ett uttalande.

Söndagens konsert med Ariana Grande i landets huvudstad San José kunde genomföras utan incidenter.

Den 22 maj dödades 22 människor och mer än 100 skadades när en självmordsbombare slog till mot en Ariana Grande-konsert i Manchester.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.