Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-09 23:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/margot-robbie-i-ny-kvinnoledd-pirates-film/

Film

Margot Robbie i ny kvinnoledd ”Pirates”-film

Den australiska filmstjärnan Margot Robbie ska vara med i en ny ”Pirates of the Caribbean”-film med kvinnliga huvudroller, skriver 

Hollywood Reporter.

TT Text

Enligt tidningen ska filmen få helt nya rollfigurer och inte bli någon fortsättning på de andra sjörövarfilmerna. Historien skrivs av Christina Hodson, som bland annat ligger bakom manuset till ”Birds of prey”.

Parallellt finns planer på ytterligare en ”Pirates of the Caribbean”, som ska bli en så kallad reboot av de ursprungliga filmerna, där handlingen startas om på nytt. Precis som tidigare produceras båda filmerna av actionmogulen Jerry Bruckheimer.

Ämnen i artikeln

Film
Hollywood

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt