Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-13 05:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/market-art-fair-och-stockholm-art-week-flyttas-fram-till-2021/

Konst

Market art fair och Stockholm art week flyttas fram till 2021

Liljevalchs konsthall
Liljevalchs konsthall Foto: Mattias Lindbäck

I april skulle konstmässan Market art fair ha ägt rum på Liljevalchs konsthall i Stockholm men flyttades till september. Nu meddelas att man i stället ställer in helt för i år, med nya datum i april 2021.

DN Text

”Vår prioritet är och förblir att garantera våra medarbetares och besökares säkerhet och välmående”, skriver man i ett pressmeddelande. 

Även Stockholm art week flyttas fram och äger rum under samma period. De nya datumen för mässan blir 23–25 april 2021.

Ämnen i artikeln

Konst

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt