Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-02-18 05:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/musik/ariane-grande-i-brak-med-grammygalan-ljuger-om-mig/

Musik

Ariana Grande i bråk med Grammygalan: ”Ljuger om mig”

Ariana Grande är i bråk med arrangörerna till Grammygalan. Foto: Chris Pizzello

Artisten Ariana Grande tillrättavisar nu producenten till amerikanska Grammygalan. ”Jag har hållit tyst, men nu ljuger du om mig”, skriver hon i en serie inlägg på Twitter.

Hugo Lindkvist
Rätta artikel

Ariana Grande gör sina uttalanden som svar på den intervju som Grammygalans procent Ken Ehrlich tidigare i veckan gjorde med nyhetsbyrån AP.  

Ehrlich påpekade i intervjun att man hade fört samtal med Grande om att framträda under galan, men att arrangörerna känt att tiden inte räckte till för artisten att förbereda framträdandet.

Men enligt Ariana Grande har tidsbrist aldrig varit ett problem. På torsdagen författade hon en rad inlägg på Twitter och skrev bland annat: 

”Jag har hållit tyst, men nu ljuger du om mig. Jag kan förbereda ett framträdande över en natt, och det vet du, Ken. Det var när min kreativitet och mitt egna uttryckssätt kvävdes av dig som jag bestämde mig för att inte närvara”.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1093627215600734208

Ariana Grande hävdar samtidigt att hon erbjudit galaproducenterna tre låtar som möjliga alternativ.

”Det handlar om samarbete. Det handlar om att känna stöd. Det handlar om konst och ärlighet. Inte politik. Inte om att göra tjänster eller spela spel”, skriver Ariana Grande.

Tidigare i veckan rapporterade Variety, som hänvisade till källuppgifter, att Grande inte planerar att närvara över huvud taget vid söndagskvällens gala.

Detta trots att hon är nominerad i två kategorier och har använts som ett av ansiktena utåt i galans marknadsföring.

Läs mer: Grande erbjuds miljoner efter tatueringsmiss