Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Musik

Bonde till Rihanna: Klä på dig

Alltför lättklädd enligt irländsk bonde.
Alltför lättklädd enligt irländsk bonde. Foto: Joel Ryan / AP
En bonde som hyrde ut sitt fält till inspelningen av Rihannas nya musikvideo blev chockad när han såg superstjärnan strippa. ”Jag tyckte att det var opassande. Jag bad dem att sluta och det gjorde de”, säger mannen till BBC.

Nordirländaren Alan Graham var på väg till sin traktor när han fick se Rihanna klä av sig. Efter att ha bett filmteamet att sluta spela in fick den äldre mannen en pratstund med popstjärnan.

”Jag hade en konversation med Rihanna och jag hoppas att hon förstår var jag kommer ifrån. Vi skakade hand”, säger han till BBC.

Inspelningen ägde rum utanför staden Bangor på Nordirland och uppståndelsen var stor när videon skulle spelas in. Alan Graham säger att han inte visste att 23-åringen var en välkänd sexsymbol när han blev tillfrågad om att hyra ut fältet.

”Jag visste inte vem som skulle komma. Om någon hade nämnt namnet Rihanna så... jag vill inte verka respektlös men det hade inte betytt något för mig.”

”Från min synvinkel är det här min mark. Jag har min livssyn och det kändes opassande”, säger han men påpekar att han inte har något emot vare sig Rihanna eller hennes vänner.

Rihanna är född på Barbados och blev världskänd med sin hit ”Umbrella” från 2007.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.