Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-27 12:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/musik/hanna-fahl-aterga-till-en-enda-final-och-maxa-glamouren/

MUSIK

Hanna Fahl: Återgå till en enda final och maxa glamouren

När Petra Mede hälsar välkommen i kväll, och när den osannolika men ändå så självklart Sverige­romantiska trion Björn & Benny & Aviciis specialskrivna Eurovisionanthem rullar igång, och när Carola och Loreen och Eric Saade och Björn Gustafsson och Anna Blomberg och Henrik Schyffert flimrar förbi i rutan, så är det inte bara kulmen på årets Eurovision Song Contest, utan också kulmen på det dryga decennium då Melodifestivalen bara vuxit och vuxit och stegrat i intensitet för att slutligen nå klimax.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.