Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Musik

Inga fler spelningar för Springsteen i sommar

Foto: Greg Allen/AP

Den tredje konserten med Bruce Springsteen på Ullevi sålde slut direkt. Trots det sätter arrangören stopp för fler Sverigedatum i sommar. Men biljettlösa fans kan ändå få en ny chans.

På måndagsmorgonen släpptes biljetterna till den extrainsatta Springsteen-konserten på Ullevi den 23 juli och redan efter någon timme var biljetterna helt slut.

Trots högt publiktryck meddelar nu arrangören Live Nation att det inte kommer fler chanser att uppleva bossen på svensk mark i sommar. Sommarens tre datum på Ullevi, den 25 och 27 juni samt 23 juli, får räcka.

– Tre fullsatta Ullevi är redan mer än vad någon vågat hoppas på, säger Kristofer Åkesson på Live Nation till Göteborgs-posten.

Samtidigt öppnar arrangören upp för möjligheten att släppa fler biljetter till de redan utannonserade konserterna.

– Vi jobbar på det just nu, skriver Åkesson i ett mail till DN och lovar återkomma inom kort.

Sommarens spelningar är en del av Bruce Springsteens ”The river tour”, som just nu pågår i USA. Konserten den 23 juli kommer att avsluta turnén i Europa, skriver GP.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.