Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Musik

Kurt Cobain jobbade med soloplatta

Foto: Richard A Brooks / AFP
Lagret av Nirvana-låtar verkar väl uttömt vid det här laget men nu verkar det finnas en liten öppning för mer Kurt Cobain-låtar. Hole-gitarristen Eric Erlandson avslöjar i en intervju med tv-stationen Fuse att Cobain jobbade på ett soloalbum kort före sitt självmord i april 1994, skriver Hollywood Reporter.

– Det var verkligen det han var på väg mot, en soloplatta där han arbetade med lite olika människor. Jag blev riktigt upphetsad över några av de låtar som jag fick höra, säger Eric Erlandson, som bildade Hole tillsammans med Cobains änka Courtney Love.

Eric Erlandson har precis släppt boken "Letters to Kurt" som handlar om hans relation till den bortgångne Nirvana-sångaren.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.