Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Musik

Rykten om Springsteenkvällar på Ullevi i sommar

Bruce Springsteen håller ett fast grepp om medmusikerna Steven Van Zandt och Patti Scialfa under en spelning förra lördagen i Pittsburgh. Rockveteranens USA-turné rullar på.
Bruce Springsteen håller ett fast grepp om medmusikerna Steven Van Zandt och Patti Scialfa under en spelning förra lördagen i Pittsburgh. Rockveteranens USA-turné rullar på. Foto: Keith Srakocic / AP

Rykten tyder på att Bruce Springsteen kan vara på gång till Sverige, närmare bestämt till Ullevi i Göteborg. Göteborgs-Posten på nätet skriver att arenan är bokad ”för ett större evenemang i slutet av juli”.

En annonserad konsert i Lissabon den 19 maj har följts av uppgifter om att Bruce Springsteen och the E Street Band har fler spelningar bokade på skilda håll i Europa. Göteborgs-Posten skriver att ”vanligtvis initierade källor” uppger att den ärrade rockveteranen kan ha två kvällar bokade på Ullevi, torsdag den 21 och fredag den 22 juli.

Andra europeiska städer som nämns inkluderar Rom, Berlin, Barcelona, Paris och Köpenhamn. Hopp finns om att en officiell turnéplan ska släppas senare denna vecka. Kanske idé att hålla ögonen på Springsteens sajt.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.