Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-23 07:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/nour-el-refai-nar-man-ar-i-ett-riktigt-stort-morker-sa-hjalper-ingenting/

Kultur

Nour El Refai: När man är i ett riktigt stort mörker så hjälper ingenting

”Det är verkligen inte synd om oss som lever i ett överflöd, men det är också det som på ett sätt gör en del av oss olyckliga i storstäder som Stockholm”, säger Nour El Refai som är aktuell med tv-serien ”Landet lyckopiller”.
”Det är verkligen inte synd om oss som lever i ett överflöd, men det är också det som på ett sätt gör en del av oss olyckliga i storstäder som Stockholm”, säger Nour El Refai som är aktuell med tv-serien ”Landet lyckopiller”. Foto: Kevin Chang

En miljon svenskar äter antidepressiva. I SVT:s nya tv-serie ”Landet lyckopiller” möter Nour El Refai svenskar som precis som hon är väldigt hjälpta av medicinen. Men hon besöker också Italien där färre än hälften så många använder tabletter för att må bra.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in