Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Nu blir ”Game of thrones” frimärken

Emilia Clarke som Daenerys Targaryen, Iain Glen som Ser Jorah Mormont , Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane i ”Game of thrones”.
Emilia Clarke som Daenerys Targaryen, Iain Glen som Ser Jorah Mormont , Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane i ”Game of thrones”. Other: Supplied by LMKMEDIA / IBL Bildbyrå

Rollfigurer i succéserien ”Game of thrones” ska pryda frimärken i Storbritannien, meddelar postföretaget Royal Mail.

Några som det kommer att gå att skicka brev med är Daenerys Targaryen, Jon Snow, Tyrion Lannister och Arya Stark. Men även vargarna, drakarna, jättarna och ”the white walkers” blir motiv. Totalt består samlingen av 15 frimärken.

Fantasyserien har bland annat spelats in på Nordirland och på rollistan finns en hel del brittiska skådespelare. Sista säsongen av ”Game of thrones” väntas komma 2019.

Läs också: Tre teorier om ”Game of thrones” åttonde och sista säsong 

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.