Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-19 09:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/nya-biljetter-slapps-till-hakan-hellstroms-ullevikonserter/

Kultur

Nya biljetter släpps till Håkan Hellströms Ullevikonserter

Håkan-fansen får nu en till chans att köpa biljetter till de tidigare slutsålda konserterna. Foto: Per Wahlberg/TT

Inom loppet av några timmar sålde Håkan Hellströms fyra konserter på Ullevi nästa sommar slut. Nu släpps fler biljetter till samtliga konserter. 

Nästa år firar Håkan Hellström stort. Göteborgaren fyller då 20 år som soloartist, vilket han firar med fyra konserter på Ullevi. Med det är han historisk som den första artisten att göra fyra Ullevikonserter på en sommar. 

Intresset för hans konserter var så stort att biljettförsäljarens sajt brakade ihop, och alla biljetter sålde slut. Nu meddelar arrangören att ytterligare biljetter släpps till samtliga konserter. 

Läs mer: West Pride tvingas byta helg på grund av Håkan Hellström-konserter 

Biljetterna som släpps är ståplatser och även sittplatser till olika sektioner på arenan, alla med bra sikt.

– Efterfrågan har överträffat alla förhoppningar, både för oss och för Håkan. Det känns otroligt mäktigt och kul att få både inleda och avsluta sommaren med Håkan på Ullevi, och vi är väldigt glada att redan nu kunna släppa upp extrabiljetter, säger Sulekha Daar hos arrangörerna Woah Dad Live och FKP Scorpio i ett pressmeddelande. 

Biljetterna till samtliga konserter (12 juni, 13 juni, 28 augusti och 29 augusti) släpps på lördag 28 september kl 10.00.