Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Oprah skadad av födelsedagspresent

Foto: AP
Har du levt ett helt liv med inställningen att födelsedagspresenter inte kan vara skadliga? Tänk om. Oprah Winfrey tillbringade nämligen hela sin 59-årsdag i sängen sedan hon gjort sig illa på en present, skriver Contactmusic.

Det var filmmakaren Tyler Perry som skickat pratshowdrottningen ett gigantiskt, verkligen gigantiskt, blomsterarrangemang för att gratulera. Och när hon skulle flytta på det fick hon - ryggskott.

En förskräckt Perry har dock bett om ursäkt. "Jag mår så dåligt. Jag älskar att skicka folk stora blomsterarrangemang i tid och otid. Jag skickade ett till Oprah på hennes födelsedag i går och hon fick ryggskott. Jag skämtar inte! Krya på dig Oprah. Grattis på födelsedagen. Förlåt. Nästa år skickar jag bara en ros", skriver Perry på Facebook.

Och så gick en dag i kändisarnas problemfyllda vardag.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.