Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 19:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/scen/stromstedt-gor-scenisk-terapi/

SCEN

Strömstedt gör scenisk terapi

"Vi började med att välja ut låtar. Vi tog några riktigt kända, sånt som folk vill höra. Men så tog vi några som är mindre kända också, men som passar in väldigt bra i dramaturgin och i historien", säger Niklas Strömstedt som tar med sig psykologen Per Naroskin upp på scenen i föreställningen "Strömstedt & Freud".
"Vi började med att välja ut låtar. Vi tog några riktigt kända, sånt som folk vill höra. Men så tog vi några som är mindre kända också, men som passar in väldigt bra i dramaturgin och i historien", säger Niklas Strömstedt som tar med sig psykologen Per Naroskin upp på scenen i föreställningen "Strömstedt & Freud". Foto: Christine Olsson

30 år av pop, ett krossat hjärta och en samtalsterapeut. Där har du beståndsdelarna i Niklas Strömstedts nya show. I "Strömstedt & Freud" får publiken följa med till de mörkaste vrårna av poptöntens undermedvetna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in