Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-14 05:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/scenrecensioner/den-flygande-handlaggaren-pa-uppsala-stadsteater/

SCEN

”Den flygande handläggaren” på Uppsala Stadsteater

Anna Carlson och Claes Ljungmark i ”Den flygande handläggaren” på Uppsala stadsteater. ”Råare indignationsteater har jag inte sett sedan sjuttiotalets glada skjutövningar”, konstaterar Leif Zern.
Anna Carlson och Claes Ljungmark i ”Den flygande handläggaren” på Uppsala stadsteater. ”Råare indignationsteater har jag inte sett sedan sjuttiotalets glada skjutövningar”, konstaterar Leif Zern. Foto: Linus Meyer

Det är grovt spelat som på klassens roliga timme. ”Den flygande handläggaren” är en blodig satir om Försäkringskassan. Måtte det leda till debatt, skriver Leif Zern.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.