Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-22 05:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/scenrecensioner/scenrecension-sa-som-i-himmelen-ar-en-suveran-musikal/

Scenrecensioner

Scenrecension: ”Så som i himmelen” är en suverän musikal

”I stort träffar uppsättningen precis rätt. Mycket tack vare en både sång- och skådespelarstark ensemble, där Malena Ernman gör ”Gabriellas sång” till ett självklart kraftcentrum”, skriver Johanna Paulsson.
”I stort träffar uppsättningen precis rätt. Mycket tack vare en både sång- och skådespelarstark ensemble, där Malena Ernman gör ”Gabriellas sång” till ett självklart kraftcentrum”, skriver Johanna Paulsson. Foto: Mats Backer

Succéfilmen ”Så som i himmelen” har blivit till en riktigt bra musikal. Visst kryllar det av klichéer, skriver DN:s Johanna Paulsson, men här finns också ett mänskligt budskap som gör föreställningen mer drabbande än floden av moderna Broadwayproduktioner.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in