Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Kultur

Sean Spicer om Melissa McCarthys imitation i ”Saturday night live”: ”Jag sover redan när det sänds”

Sean Spicer.
Sean Spicer.

Sean Spicer har ingen större lust att prata om den imitation av honom som Melissa McCarthy gör i ”Saturday night live”. Han ser den inte ens – han sover.

Under påskhelgen som gick var komikern och skådespelaren Melissa McCarthy med i ”Saturday night live”, utklädd till Vita husets talesperson Sean Spicer utklädd till påskhare.

Läs mer: Melissa McCarthy spelar Sean Spicer i påskharedräkt

Den verklige Sean Spicer tjänstgjorde som påskhare på Vita husets sedvanliga påskfirande under Bush-åren. Vid årets festligheter fick han dock närvara som sig själv, och CNN:s reporter passade på att fråga om han hade sett imitationen av honom i satirprogrammet.

”Jag sover redan djupt när det sänds”, svarade Sean Spicer – till synes omedveten om internets oändliga möjligheter att se vad som helst, när som helst.


”Jag går och lägger mig, går upp, går i kyrkan nästa dag och blickar framåt”, konstaterade Vita husets talesperson vid tillfället.

CNN-reportern erkände att det händer att det skämtas även om honom, varpå Sean Spicer svarade med ett gapskratt och en kärnfull mening: ”Du kanske förtjänar det.”

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.