Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Seinfeld öppnar för comeback – för ”Seinfeld”

Jerry Seinfeld och Michael Richards (Kramer) i ett av seriens tidiga avsnitt.
Jerry Seinfeld och Michael Richards (Kramer) i ett av seriens tidiga avsnitt. Other: NBC TV/REX

Hoppet tändes plötsligt igen för fansen till den legendariska komediserien ”Seinfeld”. 

– Det är möjligt, svarade han på en fråga från Ellen DeGeneres.

Redan 1989 sändes det första avsnittet av serien som blivit känd som ”serien om ingenting”. ”Seinfeld” blev en stor succé och nio säsonger tidigare stod det klart att serien där huvudpersonerna Jerry, Elaine, George och Cosmo Kramer tillsammans drog en stor publik i många kretsar också hade fått kultstatus.

Sedan det sista avsnittet 1998 har seriens båda skapare Jerry Seinfeld och Larry David konsekvent förnekat möjligheten att serien kan återupptas. I en intervju med Entertainment Weekly i september förra året svarade Jerry Seinfeld att det inte var tal om några fler avsnitt.

– Varför? Kanske är det bara bra att du fortsätter att gilla det i stället för att vi börjar trixa med något som gick ganska bra, svarade han på frågan. 

Men på tisdagen kom kanske svaret som alla med förhoppningen om en nystart av serien har väntat på. I en intervju med Ellen DeGeneres fick han just frågan om huruvida det är möjligt att ”Seinfeld” kan startas upp igen, rapporterar NME

– Det är möjligt, svarade Jerry Seinfeld och blev genast avbruten av jubel.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.