Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Silvana Imam släpper bok

Silvana Imam fortsätter att berätta sin historia – den här gången i bokform. Den självbiografiska fotoboken ”Silvana” ges ut i vår.

Rapparen Silvana Imam har den senaste tiden synts på biofilm och med den egna utställningen ”Nonsense warrior” på Scenkonstmuseet i Stockholm. I vår släpper hon också en självbiografisk fotobok, ”Silvana”. Boken beskrivs som en inbjudan till ”ett eget land där jantelagen är ogiltigförklarad och full kreativ och personlig frihet råder”. Tanken är att ge en inblick i Imams kreativa process genom privata bilder, låttexter, berättelser och kommentarer.

— Det här är en personlig text- och fotobok från mig till er där jag delar mina tankar om hur låtarna kom till. Och eftersom jag är en visuell artist har jag försökt göra texterna rättvisa med foton som jag tycker speglar mig, säger Silvana Imam i ett pressmeddelande.

Boken ges ut via Norstedts förlag i mars 2018.

Läs mer: ”Levererar värme som ett helt kärnkraftverk” – Recension av filmen om Silvana Imam

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.