Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-12 23:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/sommarkommentar-13-augusti-paul-svensson-drommer-om-det-hallbara-njutandet/

Kultur

Sommarkommentar 13 augusti: Paul Svensson drömmer om det hållbara njutandet

Bild 1 av 2 Paul Svensson, kock och sommarvärd.
Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Bild 2 av 2 Paul Svensson i köksregionerna.
Foto: Erik Ardelius

I framtiden kommer vi att använda skrumpna morötter och brödskalkar som ”premiumresurser” i matlagningen, menar kocken Paul Svensson.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in