Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-19 13:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/spotify-far-kritik-for-podd-av-konspirationsteoretikern-alex-jones/

Kultur

Spotify får kritik för podd av konspirationsteoretikern Alex Jones

Den amerikanske konspirationsteoretikern och Infowars-grundaren Alex Jones är tillfälligt avstängd från både Youtube och Facebook. Nu kritiseras musiktjänsten Spotify för att de lagt upp hans podcast på sin tjänst.
Den amerikanske konspirationsteoretikern och Infowars-grundaren Alex Jones är tillfälligt avstängd från både Youtube och Facebook. Nu kritiseras musiktjänsten Spotify för att de lagt upp hans podcast på sin tjänst. Foto: Dario Earl / Alamy

Skarp kritik riktas mot musiktjänsten Spotify för att de lagt upp en podcast med den kontroversiella amerikanske konsperationsteoretikern Alex Jones, grundare till den högerextrema hemsidan Infowars. Det rapporterar flera amerikanska medier.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in