Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-03 13:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/stromningstjansten-disney-till-sverige-i-september/

Kultur

Strömningstjänsten Disney+ till Sverige i september

Bild från ”The mandalorian”
Bild från ”The mandalorian” Foto: Francois Duhamel

Strömningstjänsten Disney+ lanseras i Sverige den 15 september, det meddelar mediekoncernen i ett pressmeddelande. Utöver Sverige lanseras tjänsten även i Norge, Danmark, Finland, Island, Portugal, Belgien och Luxemburg samma dag.

TT Text

Disney+ är en strömningstjänst med material från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic. Enligt pressmeddelandet kommer tjänsten även att innehålla originalproduktioner som långfilmer, serier, dokumentärer och kortfilmer som skapats exklusivt för tjänsten.

Bland strömningstjänstens tv-serier finns bland annat den omtalade Star Wars-serien ”The mandalorian”.

Läs mer: Disney plus nådde 50 miljoner på fem månader 

Ämnen i artikeln

Walt Disney

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt