Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-28 00:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/studio-dn-11-maj-matilda-voss-gustavsson-om-ronan-farrow-harvey-weinstein-och-metoo/

Kultur

Studio DN 11 maj: Matilda Voss Gustavsson om Kulturprofilen, Klubben och #metoo

Lasse Bengtsson och Sanna Torén Björling programleder Studio DN.
Lasse Bengtsson och Sanna Torén Björling programleder Studio DN.

Nu är dagens avsnitt av den fördjupande nyhetspodden Studio DN ute på sajten, i DN-appen och på olika poddplattformar. Dagens avsnitt är extralångt: en intervju med DN:s Matilda Voss Gustavsson.

DN Text

Matilda Voss Gustavssons intervju med Ronan Farrow, som var en av de som avslöjade detaljerna om Harvey Weinsteins övergrepp på en lång rad kvinnor i Hollywood, var förra veckans mest lästa reportage på dn.se. 

I dagens Studio DN talar programledaren Lasse Bengtsson med Matilda Voss Gustavsson om mötet med Farrow, men framför allt om effekterna av #metoo, om hennes eget avslöjande av kulturprofilen Jean-Claude Arnault och vad som fick kvinnorna att vittna om våldtäkterna och övergreppen efter så många år.

Podden är gratis för alla. Lyssna i DN-appen eller på Radioplay eller andra poddplattformar.

I DN-appen kan du välja att ladda ner och lyssna offline. Ladda ner Dagens Nyheters app för iOS här och för Android här. Information om alla poddavsnitt finns r.