Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-06 20:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/svt-programmet-allt-for-sverige-stalls-in/

Kultur

SVT-programmet ”Allt för Sverige” ställs in

Anders Lundin är programledare för ”Allt för Sverige”
Anders Lundin är programledare för ”Allt för Sverige” Foto: Erik Simander/TT

Inspelningen av realityserien ”Allt för Sverige” där Anders Lundin hjälper en grupp amerikaner att hitta sitt ursprung, ställs in på grund av coronapandemin och skjuts upp till 2021.

TT Text

SVT:s serie ”Allt för Sverige” har visats sedan 2011. I programmet söker tio amerikaner sina svenska rötter med hjälp av programledaren Anders Lundin – och vinnaren av tävlingen får i finalen träffa sina svenska släktingar. Programmet har tidigare tvingats pausa inspelningarna på grund av coronapandemin – men nu har årets inspelning helt ställts in och skjutits fram till 2021, enligt SVT.

Enligt Haida Jamshidi som är exekutiv producent på SVT är läget alltför osäkert för att man ska kunna genomföra produktionen.

– Det går inte att resa och vi har en massa amerikaner som skulle komma hit. I programmet besöker vi ju dessutom många svenskar, allt känns helt enkelt för osäkert nu, säger hon till SVT.

Troligtvis kommer programmet att spelas in senare med de deltagare som skulle ha deltagit i årets inspelning.

Ämnen i artikeln

SVT

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt