Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 03:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/syriska-journalistforbundet-hundratals-journalister-instangda-pa-golanhojderna/

KULTUR

Syriska journalistförbundet: Hundratals journalister instängda på Golanhöjderna

Syriska flyktingar i byn Burayqah, på gränsen mellan södra Syrien och de landområden på Golanhöjderna som ockuperas av Israel.
Syriska flyktingar i byn Burayqah, på gränsen mellan södra Syrien och de landområden på Golanhöjderna som ockuperas av Israel. Foto: Ahmad Al-Msalam/AFP

Hundratusentals människor har flytt södra Syrien de senaste veckorna. Bland dem är ett hundratal journalister nu instängda på Golanhöjderna. Det uppger syriska journalistförbundet, som nu vädjar till de kringliggande länderna om hjälp.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.