Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 06:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/theodor-ringborg-konstlivet-har-inte-tillintetgjorts-bara-for-att-moderna-museet-haller-stangt/

KONST

Theodor Ringborg: Konstlivet har inte tillintetgjorts bara för att Moderna museet håller stängt

Varför inte besöka Andréhn-Schiptjenko och deras utställning ”Gossip” av Martín Soto Climent under coronapandemin? Galleriet håller öppet.
Foto: Jean-Baptiste Beranger

Trots coronapandemin går det fortfarande att besöka flera konsthallar och gallerier. Därför är det viktigt att vi stöder dem, skriver Bonniers konsthalls konstnärlige ledare Theodor Ringborg i sin replik till Gitte Ørskou.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.