Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-19 05:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/therese-lindgren-det-finns-inget-coolt-i-att-ma-sa-daligt-som-jag-gjort/

KULTUR

Therese Lindgren: ”Det finns inget coolt i att må så dåligt som jag gjort”

Therese Lindgren är född 1987, bor i Stockholm och är video-bloggare på heltid. Hon startade sin Youtubekanal år 2013. I regel lägger hon upp tre videor i veckan, som tar ungefär en dag var att skapa. Hon tjänar pengar genom samarbeten med företag som vill synas på kanalen.
Therese Lindgren är född 1987, bor i Stockholm och är video-bloggare på heltid. Hon startade sin Youtubekanal år 2013. I regel lägger hon upp tre videor i veckan, som tar ungefär en dag var att skapa. Hon tjänar pengar genom samarbeten med företag som vill synas på kanalen. Foto: Beatrice Lundborg

I somras ringde ett dolt nummer på en mammas mobil. Hon svarade och i andra änden presenterade sig en manlig polis, och frågade om hon satt ned. Hon satte sig. Han meddelade att en bil med hennes registreringsnummer nyss hade krockat med en lastbil på Söder-leden. Tyvärr hade föraren, som var en ung blond kvinna, mist livet. Hade hon möjligen lånat ut sin bil till någon? Jo. Mamman hade lånat ut den till sin dotter.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in