Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-03 04:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/tonygalan-skjuts-upp-pa-obestamd-framtid/

KULTUR

Tonygalan skjuts upp på obestämd tid

Från Tonygalan år 2019.
Från Tonygalan år 2019. Foto: Charles Sykes/AP

Den anrika Tonygalan, som hålls varje år för att prisa amerikansk teater, skjuts upp, skriver arrangörerna på galans hemsida. Anledningen är rädsla för spridning av det nya coronaviruset.

I år skulle den 74 upplagan av galan ha hållits den 7 juni.

Arrangörerna har ännu inte bestämt hur länge galan kommer att skjutas upp, utan skriver på sin hemsida att ett nytt datum och ytterligare information kommer att tillkännages så snart Broadway, det kända teaterdistriktet på centrala Manhattan, öppnar igen.

”Vi ser fram emot att fira Broadway och vår industri när det är säkert att göra det”, skriver arrangörerna.

Ämnen i artikeln

Broadway

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt