Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-21 09:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/uttrakad-hemma-har-finns-bok-och-serietips/

KULTUR

Uttråkad hemma? Här finns bok- och serietips

Foto: Lars Lindqvist

I DN:s Facebookgrupper finns tips på kultur och underhållning för dig som sitter inomhus mycket.

DN Text

I ”Snacka om film och serier!” diskuterar och tipsar tusentals personer om de bästa tv-dramerna, nyskapande indiefilm, Oscarsvinnare, festivalfynd och brännande aktuella dokumentärer. En grupp för dig som älskar film och serier helt enkelt.

Gå med i gruppen här.

Och ”Snacka om böcker” är för dig som älskar att läsa. Här diskuteras allt inom litteraturens värld – antologier, fackböcker, barnböcker, ungdomslitteratur, dikter, noveller, tegelstenar och allt däremellan!

Här kan du gå med i gruppen.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt