Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 15:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/vad-ar-det-som-ar-sa-roligt/

KULTUR

Vad är det som är så roligt?

Bild 1 av 4
Bild 2 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.
Bild 3 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.
Bild 4 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.

Ensamhet, buskis och sådana där små blå plastpåsar som man sätter på skorna – det är något av det roligaste vi svenskar vet. DN:s Andreas Nordström har kartlagt vad som egentligen får oss att skratta.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in