Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-29 04:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/vad-ar-det-som-ar-sa-roligt/

KULTUR

Vad är det som är så roligt?

Bild 1 av 4
Bild 2 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.
Bild 3 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.
Bild 4 av 4 DN har bett 25 komiker att avgöra vad svenskar tycker är roligt. Enligt en tiogradig skala har de uppskattat skrattpotentialen i 15 komiska områden. Från pyttesmå hattar, som hos Chaplin, Brasse och Svullo, till krånglig referenshumor, som hos Killinggänget.

Ensamhet, buskis och sådana där små blå plastpåsar som man sätter på skorna – det är något av det roligaste vi svenskar vet. DN:s Andreas Nordström har kartlagt vad som egentligen får oss att skratta.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in