Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-03 16:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/vad-hander-egentligen-pa-ellen-degeneres-show/

Kultur

Anklagelser om toxisk miljö – vad är det som händer på ”The Ellen show”?

Det stormar kring den amerikanska tv-personaligheten Ellen DeGeneres. Hon är otrevlig och programmets arbetsmiljö är giftig, menar både gäster och medarbetare i programmet. Nu är frågan om ”Ellen show” kan överleva.
Det stormar kring den amerikanska tv-personaligheten Ellen DeGeneres. Hon är otrevlig och programmets arbetsmiljö är giftig, menar både gäster och medarbetare i programmet. Nu är frågan om ”Ellen show” kan överleva. Foto: Andrew Harnik/AP

Med mottot ”Var vänlig!” har den amerikanska tv-personligheten Ellen DeGeneres blivit en av amerikansk tv:s mest folkkära programledare under de senaste 17 åren. Hon har hyllats som hbtq-kämpe och fått medalj av Barack Obama.

Men under de senaste månaderna har det stormat kring DeGeneres. Hon är otrevlig och programmets arbetsmiljö är giftig, menar både gäster och medarbetare i programmet. Nu är frågan om ”Ellen show” kan överleva.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in