Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-22 15:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/vanner-skadespelarna-nara-aterforening/

Kultur

Uppgift i Wall Street Journal: ”Vänner”-stjärnorna nära återförening

”Vänner”-gänget som unga
”Vänner”-gänget som unga Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy Stock Photo

Warner Bros är nära att ro i land ett avtal med skådespelarna från tv-klassikern ”Vänner”. Återföreningen är tänkt att leda specialavsnitt på HBO Max, rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till uppgifter från källor.

DN Text

Det har ryktats om återföreningen sedan Jennifer Aniston, som gjorde Rachel i serien, antytt att något kan vara på gång. 

Nu rapporterar Wall Street Journal, som citerar uppgifter från källor, att en återförening är nära och att avsnitten kommer att sändas på HBO:s nya strömningstjänst Max, som lanseras i april.

Enligt tidningen kommer varje huvudrollsinnehavare i ”Vänner” – Jennifer Aniston, Matt LeBlanc (Joey), Courtney Cox (Monica), Matthew Perry (Chandler), Lisa Kudrow (Phoebe) och David Schwimmer (Ross) – få mellan 2,25 och 2,5 miljoner amerikanska dollar i det avtal som nu diskuteras.

Nyhetsbyrån Reuters rapporterar att de utan resultat sökt bekräftelse från bolagen som uppges vara inblandade i avtalet.

HBO Max har köpt rättigheterna till alla tio säsonger av ”Vänner”. Serien har de senaste åren fått ett nytt liv efter att ha sänts på Netflix, där den var den näst mest sedda serien 2018.