Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Hela listan: Vårens tv-serier 2018

Foto: Chris Pizzello/Invision/AP, Johan Nilsson/TT, Chris Pizzello/Invision/AP, Fox via AP, Claudio Bresciani/TT, Pontus Lundahl/TT, Joel Ryan/AP, Johan Nilsson/TT

2018 blir ett fullmatat år för svenska tittare. Kanalerna och strömningssajterna storsatsar med 98 nya och återkommande dramaserier, bara under årets första månader. Kristofer Ahlström ger dig hela listan.

JANUARI

Sofia Helin vid pressträff om ”Bron”.
Sofia Helin vid pressträff om ”Bron”. Foto: Johan Nilsson/TT

”Frikänd”, säsong 2 (Viaplay, 31 december)

Norskt krimdrama om en man som efter 20 år återvänder till sin hemstad efter att ha frikänts för mordet på en ung kvinna. Men är han verkligen oskyldig?

”Bron”, säsong 4 (SVT, 1 januari)

Den fjärde och avslutande säsongen i dramat om Saga Norén, åtta nya avsnitt i tv-serien som har blivit Sveriges mest framgångsrika någonsin.

”Gotham”, säsong 3, (Netflix, 1 januari)

Actiondrama om Batman, hans hemstad och skurkarna som försöker överta den.

”Catastrophe”, säsong 1-2 (Viaplay, 1 januari)

Framgångsrik brittisk tv-serie av och med Sharon Horgan och Rob Delaney, som efter ett one night stand bildar familj. Tidigare visad på SVT.

”Baskets”, säsong 2 (Viaplay, 1 januari)

Zach Galifianakis spelar huvudrollen som Chip Baskets, en man som drömmer om att bli clown i Paris, men som istället blir rodeoclown i sin hemstad.

”Lovesick”, säsong 3 (Netflix, 1 januari)

Brittisk Channel 4-sitcom där Dylan får reda på att han fått klamydia och måste därför ta kontakt med alla han haft sexuellt umgänge med.

”Masja och björnen”, säsong 1 (Viaplay, 1 januari)

Oleg Kuzovkovs animerade barnserie om en pensionerad cirkusbjörn som startar en oväntad vänskap med en liten flicka vid namn Masja.

”Criminal minds”, säsong 1-12 (Viaplay, 1 januari)

FBI-beteendevetare försöker hitta mönster i brott för att stoppa möjliga seriemördare.

Nicholas Wennö: Uppföljarna präglar tv-våren 2018 

Rolf Lassgård och Helena as Sandeberg.
Rolf Lassgård och Helena as Sandeberg. Foto: Christine Olsson/TT

”Den döende detektiven” (SVT, 3 januari)

Tredelad miniserie och avslutande kapitel i Leif GW Perssons trilogi Välfärdsstatens fall. De första två miniserierna var ”En pilgrims död” och ”Den fjärde mannen”. Kristian Petri regisserar Rolf Lassgård, Helena af Sandeberg och Henrik Norlén.

”The X-files”, säsong 1 (TV3 och Viaplay, 4 januari)

25 år sedan den klassiska ”Arkiv X”-serien startade är den tillbaka med en nystart, med hela det ursprungliga teamet: Chris Carter skriver och regisserar, David Duchovny och Gillian Anderson i rollerna som Mulder och Scully.

”Strike back”, säsong 5 (HBO Nordic, 3 januari)

Brittiskt-amerikanskt actiondrama baserat på SAS-soldaten Chris Ryans roman. Den femte säsongen, ”Retribution”, är tio avsnitt lång.

”Dirk Gentlys holistiska detektivbyrå”, säsong 2 (Netflix, 5 januari)

Andra säsongen i serien baserad på Douglas Adams romaner om den tids- och dimensionsresande privatdetektiven på existensminimum. 

”The Chi”, säsong 1 (HBO Nordic, 8 januari)

Tio entimmarsavsnitt om gängvåldet i Chicagos södra delar, populärt kallat ”Chiraq”. Chicagorapparen Common är en av producenterna till serien skapad och skriven av Lena Waithe (”Dear white people”, ”Master of none”).

Läs också: Är det dags att göra slut med din tv-serie?  

Doug Jones från ”Star trek: Discovery”.
Doug Jones från ”Star trek: Discovery”. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

”Star trek: Discovery”, säsong 1, del 2 (Netflix, 8 januari)

Den nya ”Star trek”-serien, som utspelar sig tio år innan originalserien, tog juluppehåll i mitten av november efter nio avsnitt. De resterande sex avsnitten sänds från 8 januari till 11 februari.

”The magicians”, säsong 3 (HBO Nordic, 11 januari)

Lev Grossmans fantasyböcker i akademiska miljöer har beskrivits som en korsning mellan ”Den hemliga historien” och ”Harry Potter”.

”Riviera”, säsong 1 (TV4, 11 januari)

Neil Jordan (”The crying game”) regisserar Julia Stiles, Anthony LaPaglia och Lena Olin i en thriller i europeisk societetsmiljö där en kvinna upptäcker att hennes mystiskt bortgångne man i själva verket var djupt kriminellt insyltad. 

”Cardinal”, säsong 2 (C More, 11 januari)

Krimdrama om en polis som blir besatt av en försvunnen flicka och tas av fallet. När flickan väl dyker upp kopplas han in igen, men vet inte om att hans nya partner är där för att övervaka honom.

”Disjointed”, säsong 1, del 2 (Netflix, 12 januari)

De första tio avsnitten av Chuck Lorres stoner-sitcom hade premiär i höstas. Nu kommer de avslutande tio delarna om Kathy Bates jobb med att sälja medicinsk marijuana i Los Angeles.

”Divorce” säsong 2 (HBO Nordic, 15 januari) 

Den svarta skilsmässokomedin med Sarah Jessica Parker och Thomas Haden Church fortsätter i åtta nya halvtimmesavnitt, och fokuserar nu på livet i den nya friheten och sökandet efter en ny relation, eller identitet.

”Crashing” säsong 2 (HBO Nordic, 15 januari) 

Också ett slags skilsmässokomedi där Pete Holmes dumpas av sin fru och bor på sofforna hos olika vänner, bland annat Sarah Silverman och TJ Miller, medan han försöker få igång sin ståuppkarriär. Åtta halvtimmesavsnitt.

Homelandstjärnan Claire Daines.
Homelandstjärnan Claire Daines. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

”Homeland”, säsong 7 (SVT, 16 januari) 

Showtimes geopolitiska spänningsdrama går in på sjunde varvet, där Carrie nu är tillbaka i Washington DC där presidenten blivit en paranoid despot samtidigt som ljusskygga konspirationsteoretiker konspirerar mot henne...

”Homeland”, säsong 6 (Netflix, 16 januari) 

... medan förra säsongen repriseras på Netflix, där CIA iscensätter en terrorattack för att kunna inskärpa makten över medborgarna. 

”Gåsmamman”, säsong 3 (Kanal 5, 17 januari)

Alexandra Rapaport spelar huvudrollen som marijuanalangande brottsdrottning som trodde att hon övergett den kriminella banan för ett stilla familjeliv, men just som man tror att man är ute drar de in en igen.

”Riverdale”, säsong 2 (Netflix 18 januari)

Uppföljaren till den oväntade succéserien som är ett slags ”Twin Peaks”-reboot av serierna om Acke, Betty, Veronica och de andra i Riverdale. 

”The path”, säsong 3 (HBO Nordic, 18 januari)

Tretton nya entimmesavsnitt av dramaserien om maktkampen inom en sekt där den ena ledarens storhetsvansinne ställs mot den andres tvivel.

”Monster”, säsong 1 (Viaplay, 19 januari)

Norsk nordic noir där flera spektakulära mord skakar bygden Nemesoara. Den lokala polisen Hedda Gilbert får hjälp av den till området inkallade kriminalpolisen Joel Dreyer. 

”Britannia”, säsong 1 (HBO Nordic, 19 januari)

Storslaget brittiskt epos som utspelar sig år 43 om kampen mellan romare och keltiska druider i England. Nio entimmesavnitt som släpps samtidigt.

”Grace and Frankie”, säsong 4 (Netflix, 19 januari)

Fjärde säsongen för veterandramakomedin med Jane Fonda och Lily Tomlin – båda Emmynominerade för sina roller i förra säsongen – som blir vänner sedan deras båda män förälskat sig i varandra.

”Van Helsing”, säsong 2 (Netflix, 19 januari)

Fantasyskräck från tv-kanalen SyFy om vampyrjägaren Abraham van Helsings ättling som faller i koma för att sedan vakna tre år senare i en postapokalyptisk värld där vampyrerna har tagit över.

”High maintenance”, säsong 2 (HBO Nordic, 20 januari)

Dramakomedi i tio halvtimmesavnitt om en droglangare och alla de kunder som köper hans produkt.

”Counterpart”, säsong 1 (Viaplay, 22 januari)

Thrillerserie med bland andra JK Simmons där en FN-anställd upptäcker att myndigheten han arbetar för har en portal till en parallell dimension.

”Channel zero”, säsong 2 (C More, 22 januari)

Andra kapitlet i antologiskräckserien ”Channel zero”, med undertiteln ”No end house”, som började med ”Candle cove”. I den här delen besöker ett gäng vänner ett spökhus på ett nöjesfält men i takt med att de avverkar de sex rummen inser de att huset döljer en mörk hemlighet.

”Mosaic”, säsong 1 (HBO Nordic, 23 januari)

Miniserie i sex avsnitt av Steven Soderbergh som går att titta på antingen som en interaktiv film där man via en app väljer vilken väg handlingen ska ta, eller en rak serie om mordet på en barnboksförfattare.

”Black lightning”, säsong 1 (Netflix, 23 januari)

Veckovis serie om den pensionerade DC Comics-hjälten som tvingas in i tjänst när ett kriminellt gäng börjar terrorisera området. 

”Will & Grace”, säsong 9 (TV3, 29 januari)

Återkomst för sitcomserien som gick i 194 avsnitt på 90-talet om en homosexuell advokat och en judisk inredningsarkitekt. 

Petra Mede.
Petra Mede. Foto: Pontus Lundahl/TT

”Bonusfamiljen”, säsong 2 (SVT, 29 januari)

Tio nya avsnitt av Felix, Moa och Clara Herngrens dramakomedi om att få ett alltmer fragmentariskt livspussel att gå ihop. Nya säsongen utspelar sig ett halvår efter den förra och introducerar nya karaktärer spelade av Regina Lund och  Dragomir Mrsic.

”The good doctor”, säsong 1 (TV3, 31 januari) 

Skaparna av läkarserien ”House” är tillbaka med ett läkardrama baserat på en sydkoreansk serie. Serien handlar om en ung lovande läkarstudent med autism och savantsyndrom. Arton avsnitt visas under våren.  

 

FEBRUARI

Tina Fey.
Tina Fey. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

”Vampire diaries”, säsong 7 (HBO Nordic, 1 februari)

Näst sista säsongen av vampyrserien baserad på L. J.  Smiths bokserie.

”Great news”, säsong 1 och 2 (TV3, 2 februari) 

Sitcom med Tina Fey som exekutiv producent (och liten biroll i andra säsongen). Utspelar sig på tv-nyhetsprogrammet ”The breakdown” där en tv-producent får sin mamma som praktikant. 

”Altered carbon”, säsong 1 (Netflix, 2 februari)

Science fiction-serie i tio avsnitt baserad på romanen av Richard K Morgan. Joel Kinnaman spelar Takeshi Kovacs, som får i uppdrag att lösa mordet på en framgångsrik affärsman – av affärsmannen själv, efter att han återuppstått.

”Life in pieces”, säsong 2 och 3 (TV3, 2 februari)

Amerikansk sitcomserie och släktskröna, där varje avsnitt delas upp mellan medlemmarna i familjen Short i Los Angeles. 

”The Orville”, säsong 1 (Fox, februari) 

Komediserie efter ”Star trek”-modell som utspelar sig på ett rymdskepp 400 år framåt i tiden. Skapad av Seth MacFarlane (”Family Guy”, ”Ted”) som även har en av huvudrollerna.

”Howards end”, säsong 1 (C More, februari)

Brittisk miniserie i fyra delar baserad på E.M. Forsters roman, med manus av Kenneth Lonergan (”Manchester by the sea”, ”Gangs of New York”. )

”Here and now”, säsong 1 (HBO Nordic, februari)

Den nya HBO-serien från Alan Ball (”Six feet under”, ”True blood”) är ett familjedrama i tio avsnitt. Med bland andra Holly Hunter och Tim Robbins.

”Modern family”, säsong 9 (Fox, februari)

Långköraren med Ed O’Neill, Julie Bowen, Sofia Vergara och Ty Burell om den postnukleära familjens mödor och strävanden.

”Seven seconds”, säsong 1 (Netflix, 23 februari)

Krimserie om de politiska spänningarna som uppstår i en stad efter att en vit polis har kört ihjäl en svart tonårspojke.

”Gråzon”, säsong 1 (C More, slutet av februari)

Dramathriller på tio avsnitt om ett planerat terrorattentat mot Skandinavien. En ingenjör specialiserad på drönare blir tagen som gisslan i sitt egna hem av terrorister samtidigt som svenska och danska säkerhetstjänsterna försöker samarbeta för att lösa fallet. 

”Ash vs Evil dead”, säsong 3 (C More, slutet av februari)

25 februari har tredje spinoffsäsongen baserad på Sam Raimis klassiska skräckis med Bruce Campbell premiär i USA, kort därpå i Sverige.

 

MARS

John Oliver.
John Oliver. Foto: Eric Liebowitz/HBO via AP

”Star”, säsong 1 (Viaplay, 1 mars)

Musikaldramaserie om tre talangfulla sångerskor som försöker slå sig fram inom Atlantas musikscen. En andra säsong hade premiär i höstas och korsades då med en annan musikserie, ”Empire”.

”B: The beginning” (Netflix, 2 mars)

Animeserie som utspelar sig i en teknologiskt avancerad framtid där en seriemördare jagas av polisen.

”Love”, säsong 3 (Netflix, 9 mars)

Sista säsongen för den Judd Apatow-producerade relationsserien med Gillian Jacobs och Paul Rust. 

”Mozart in the jungle”, säsong 4 (Viaplay, 9 mars)

Fjärde säsongen av Amazons dramakomedi om den excentriske dirigenten Rodrigo De Souza (Gael García Bernal) som rör om i New Yorks filharmoniska gryta.

”Advokaten”, säsong 1 (TV3 och Viaplay, mars)

Thrillerserie med Alexander Karim om en stjärnadvokat som infiltrerar den kriminella världen för att hämnas mordet på sina föräldrar. Skapad av Jens Lapidus och Hans Rosenfeldt och regisserad av Geir Henning Hopland (”Lilyhammer”).

”9-1-1”, säsong 1 (Fox, mars)

Ryan Murphy och Brad Falchuk (”American horror story”, ”Nip/Tuck”) ligger bakom dramaserien som kretsar kring poliser, ambulanspersonal och brandmän. Med bland andra Angela Bassett och Peter Krause.

”The affair”, säsong 4 (HBO Nordic, mars)

Efter tredje säsongens stora ”allt var bara en hallucination”-avslöjande blir det spännande att se vart Sarah Treems och Hagai Levis mord- och relationsdrama tar vägen.

”American crime story”, säsong 2 (TV3, mars)

Den första säsongen var en mycket populär dramatisering av vändorna kring O.J. Simpson-fallet. Den här gången zoomar man in på mordet på Gianni Versace. Med Penelope Cruz och Ricky Martin i bärande roller. 

”Last week tonight”, säsong 5 (HBO Nordic, mars)

Talkshowvärden John Oliver fortsätter sammanfatta den föregående nyhetsveckan med satirisk finess. Ytterligare två säsonger har beställts, så programmet kommer pågå minst till och med år 2020.

”Lingonligan”, säsong 1 (TV3, mars)

Komediserie om en liten svensk avfolkningsort där livet kretsar kring division 7-fotbollsklubben Vinninge BK. Om laget inte börjar vinna matcher kommer lagets huvudsponsor, en bonde, att plöja upp fotbollsplanen och börja odla sockerbetor där. Med Anders Jansson, Morgan Alling, Carolina Gynning, Sven Melander.

”Herrens veje”, säsong 1 (SVT, mars)
Dansk serie av Adam Prise, skapare av ”Borgen”, om en familj präster och familjefaderns relation till sina söner. De tio avsnitten börjar sändas så snart ”Bonusfamiljen” sänts klart.

”Billions”, säsong 3 (HBO Nordic, mars)

Fortsättningen på Showtimes finansdrama där Paul Giamatti spelar åklagare besatt av att sätta dit en finansman för insideraffärer. Malin Åkerman spelar frun till den senare.

”The good fight”, säsong 2 (HBO Nordic, mars)

Politiskt drama och uppföljare till ”The good wife”, nya säsongen är på 13 avsnitt.

”The arrangement”, säsong 2 (HBO Nordic, mars)

Dramaserie om Hollywoodskådisar som kommer i kontakt med det spirituella samfundet The institute of the higher mind; enligt vissa är serien baserad på Katie Holmes, Tom Cruise och scientologerna. 

 

APRIL

”Trettiplus”, säsong 2 (SVT Play, början av april)

Livsstilskomediserie med humorgruppen Stallet, om hur livet och dess förutsättningar förändras efter att man passerat trettiostrecket.

”Fallet”, säsong 1 (SVT, 14 april)

Svensk kriminalkomedi som parodierar nordic noir-genren med Lisa Henni, Adam Godley, Tomas von Brömssen och Lia Boysen. 

”Rise”, säsong 1 (C More, april)

Tio avsnitt av ny musikaldramaserie som har USA-premiär i mars, baserad på romanen ”Drama high” av Michael Sokolove. 

 

OBESTÄMT DATUM I VÅR

Martin Freeman som John Watson och Benedict Cumberbatch som Sherlock Holmes.
Martin Freeman som John Watson och Benedict Cumberbatch som Sherlock Holmes. Foto: Masterpiece/PBS via AP

”Trust”, säsong 1 (HBO Nordic)

Donald Sutherland och Brendan Fraser spelar i dramaserie baserad på ett verkligt fall, där miljardären J Paul Gettys son kidnappades men pappan vägrade betala lösensumman.

”Mafia only kills in summer”, säsong 2 (HBO Nordic)

Serie baserad på den hyllade filmen med snarlikt namn, om tioårige Salvatore som växer upp i maffiastyrda Palermo. Säsong 1 finns tillgänglig sedan nyårsafton.

”Deep state”, säsong 1 (Fox)

Thriller där en före detta spion återvänder till yrket för att hämnas sin son och hamnar mitt i ett hemligt krig mellan underrättelsetjänster.

”Edha”, säsong 1 (Netflix)

Dramaserie i Buenos Aires modevärld som skildrar relationen mellan en trendsättande designer och hennes manliga musa.

”Stella Blómkvist”, säsong 1 (Viaplay)

Isländskt drama om en kontroversiell försvarsadvokat, baserad på en romanserie som först publicerades 1977. I första säsongen ska försvarsadvokaten lösa mordet på den isländske premiärministerns assistent.

”Morden i Sandhamn”, säsong 6 (C More)

Viveca Stens morddrama i skärgårdsmiljö återvänder efter ett uppehåll på tre år.

”Dogs of Berlin”, säsong 1 (Netflix)

Två poliser i Berlin tvingas samarbeta mot sin vilja och hamnar dessutom i konflikt med stadens undre värld eftersom de rör sig flyktig mellan lagens råmärken.

”O Mecanismo”, säsong 1 (Netflix)

José Padilha (”Narcos”, ”Robocop”, ”Tropa de elite”) regisserar ett drama baserat på utredningen om statlig korruption där regeringen samarbetat med privata oljebolag och byggentreprenörer.

”Feud”, säsong 2 (HBO Nordic)

Antologiserien som avhandlar klassiska duster ägnade första säsongen åt Bette Davis och Joan Crawfords bittra kamp. I nya säsongen riktar man in sig på det brittiska kungaparet Charles och Diana. 

”Kevin can wait”, säsong 2 (TV6) 

Kevin James spelar en förtidspensionerad polis som hoppas kunna ta det lugnt resten av livet men inser att familjen innebär mer arbete än vad arbetet gjorde.

”Legion”, säsong 2 (Fox)                         

Dramaserie kopplad till ”X-mens” serieuniversum där karaktären David diagnostiserats som schizofren, men det visar sig att rösterna han hör och människorna han ser kan vara på riktigt.

”Sjölyckan”, säsong 1 (TV4)

Komediserie av gänget bakom ”Solsidan” som kretsar kring familjen Kling och deras sommarställe i Stockholms skärgård, ”Sjölyckan”. Med Malin Cederbladh, Gustaf Hammarsten, Henrik Schyffert, Hans Mosesson och Shima Niavarani.

”Sherlock”, säsong 4 (TV8)

Benedict Cumberbatch spelar för sista gången sin paradroll som den socialt missanpassade mästerdetektiven på Baker Street.

”Silicon Valley”, säsong 5 (HBO Nordic)

Rävspelet och framgångsjakten inom San Franciscos startup-scen fortsätter i den femte säsongen.

”Lost in space”, säsong 1 (Netflix)

Remake på klassisk science fiction-serie från 1965 om familjen Robinson som ska kolonisera en planet, men som istället hamnar vilse i rymden.

”Sommaren med släkten”, säsong 2 (Kanal 5)

Uppföljare till komediserien där Peter Magnusson och Christine Meltzer ska fira semester med sina respektive familjer, men förväntningar på en lugn tillvaro i sommarstugan raseras snart.

”Everything sucks!”, säsong 1 (Netflix)

Uppväxtskildring som utspelar sig 1986 om två outsidernördgäng på high school: dramaklubben och videoklubben.  

”Lethal weapon”, säsong 4 (TV6)

Tv-versionen av "Dödligt vapen" med Damon Wayans som Roger Murtaugh och Clayne Crawford som Martin Riggs.

”Atlanta”, säsong 2 (Fox)

Golden Globe-belönad, skuvad komediserie om två kusiner som försöker komma in i musikbranschen. Serien är skapad av Donald Glover, som även spelar huvudrollen.

”Barry”, säsong 1 (HBO Nordic)
Ny HBO-komediserie med ”Saturday night live”-kändisen Bill Hader i rollen som yrkesmördare.

”LA to Las Vegas”, säsong 1 (Viaplay)

Ensemblekomedi om ett gäng personer som tar fredagsflyget från Los Angeles till Las Vegas, och sedan flyget hem igen på söndag, och allt som händer i jakten på framgång och lycka däremellan.

”The mick”, säsong 1 (TV6)

Sitcom med Kaitlin Olson som oansvarig kvinna som tvingas bli skyddsling åt sina systersöner och -döttrar. 

”Westworld”, säsong 2 (HBO Nordic)

Science fiction-western som i andra säsongen blir en svensk angelägenhet: Tarik Saleh regisserar ett avsnitt, Gustaf Skarsgård och Fares Fares har roller.

”Ghosted”, säsong 1 (Fox)

Övernaturlig sitcom i ”Arkiv X”-anda där en cynisk före detta polis samarbetar med en forskare inom det paranormala.

”Disenchantment”, säsong 1 (Netflix)

Matt Groening, skapare av ”The Simpsons” och ”Futurama”, kommer nu med sin tredje tecknade serie. 

”Modus”, säsong 2 (TV4)

I säsong två av kriminaldramat försvinner den amerikanska presidenten under ett statsbesök i Sverige. Före detta FBI-profileraren Inger Johanne (Melinda Kinneman) nystar i fallet. Åtta avsnitt.

”The handmaid’s tale”, säsong 2 (HBO Nordic)

Det dystopiska dramat fortsätter och rör sig utanför Margret Atwoods förlaga, romanen ”Tjänarinnans berättelse”.

”Maniac”, säsong 1 (Netflix)

Mörk komedi i tio halvtimmesavsnitt, skrivna av ”The leftovers”-manusförfattare, regisserade av ”True detective”-regissör, med Emma Stone, Jonah Hill och Justin Theroux i huvudrollerna.

”Torpederna”, säsong 2 (TV4)

Komediserie med Torkel Petersson och Liv Mjönes om en person som kommit ut ur fängelse efter ett sexårigt straff och nu försöker leva lagligt. Komplikationer uppstår.

”Bosch”, säsong 4 (HBO Nordic)

Michael Connellys hårdkokte hjälte Harry Bosch (Titus Welliver) får tio nya avsnitt i tredje säsongen, baserad på romanerna ”Fallen ängel” och ”Nio drakar”.

”Vikings”, säsong 5 del 2 (HBO Nordic)

Michael Hirsts populära historiska drama avrundar den femte säsongen med tio nya avsnitt. 

”Kidding”, säsong 1 (HBO Nordic)

Ny Showtime-serie med Jim Carrey i huvudrollen i tio halvtimmesavsnitt. Serien handlar om en barnunderhållare som genomgår en livskris.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.