Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Zlatan släpper ny självbiografi

Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Beatrice Lundborg

Zlatan Ibrahimovic följer upp försäljningssuccén ”Jag är Zlatan” med en till självbiografi – ”Jag är fotboll”, skriven ihop med journalisten Mats Olsson.

2011 kom den svenska fotbollsikonen Zlatan Ibrahimovics självbiografi ”Jag är Zlatan”, skriven tillsammans med författaren David Lagercrantz. Boken handlade främst om Zlatans uppväxt i Rosengård i Malmö och hur han blev fotbollsproffs.

I november i år kommer uppföljaren – ”Jag är fotboll”, där Zlatan i stället låtit sig intervjuas av sportjournalisten Mats Olsson. Olsson har även intervjuat andra fotbollsspelare, tränare och vänner till stjärnan – bland andra José Mourinho, Paul Pogba och Henrik Larsson.

Läs mer: Zlatans självbiografi blir film 

”Jag är fotboll” handlar, enligt Adlibris som i dag presenterar nyheten, främst om Zlatans fotbollskarriär och beskrivs som ”en bilddriven självbiografisk bok”. Den ges ut på förlaget Bonnier Fakta.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.