Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-21 04:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/agnetha-faltskog-vi-ar-rorda-over-det-enorma-mottagandet/

MUSIK

Agnetha Fältskog: ”Vi är rörda över det enorma mottagandet”

Agnetha Fältskog berättar om mottagandet i kommande "Svensktoppen" på P4. Arkivbild.
Agnetha Fältskog berättar om mottagandet i kommande "Svensktoppen" på P4. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

Agnetha Fältskog bryter tystnaden efter Abbas comeback för två veckor sedan.

TT Text

– Vi är så glada, allihop i gruppen, och tacksamma, och rörda över det här enorma mottagandet vi får. Det känns jätteskönt och varmt i kroppen, säger Agnetha Fältskog i en intervju i det kommande programmet av ”Svensktoppen”, rapporterar Sveriges Radio.

Agnetha Fältskog uppger också att ingen av dem ska ha varit tveksamma inför projektet.

– Inte i det här. Avatarprojektet var jag väl lite så där fundersam om, därför att det skulle vara rätt mycket jobb då på scenen, och jag är inte alls någon scenpersonlighet på det sättet. Men däremot kan jag nog förmedla rätt mycket känslor i låtarna, säger hon.

På frågan om hur delaktig hon har varit i låtskrivandet och hur mycket hon påverkat i studion, säger hon att ”killarna hanterar det mesta och det görs av dem”.

– Jag kan komma med väldigt många idéer så där; ”ska vi inte lägga in en liten finess där i låten”, och stämmor är jag rätt så bra på också, säger hon.

Intervjun sänds i sin helhet i ”Svensktoppen” på söndag i P4.

Ämnen i artikeln

Musik
Abba

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt