Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-14 20:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur/andreas-wladis-balettforestallningen-i-operahuset-i-odessa-ar-en-revansch/

KULTUR

Andreas Wladis: Balettföreställningen i operahuset i Odessa är en revansch

Den 17 juni spelades den första konserten i operahuset i Odessa sedan kriget inleddes. Två dagar senare gavs den första balettföreställningen.
Den 17 juni spelades den första konserten i operahuset i Odessa sedan kriget inleddes. Två dagar senare gavs den första balettföreställningen. Foto: Vladimir Sindeyeve/TT

När ledningen för operan i Odessa i detta läge väljer att låta ridån gå upp igen är budskapet okuvlighet. Flyglarmet gjorde föreställningen en halvtimme sen, men den ägde rum och det med besked, skriver Andreas Wladis.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.